Stavanger

Gullvinner åpner restaurant

Kokkelandslagets manager Sven Erik Renaa vil åpne sin egen gourmetrestaurant i Stavanger.

Sven Erik Renaa gir seg på topp som konkurransekokk etter onsdagens seier i kokke-OL. Nå planlegger han å åpne sin egen gourmetrestaurant.

Etter seks år på Gastronomisk Institutt (GI) og som både kokk og manager på landlaget, skal han altså starte sitt eget.

- Det blir en eksklusiv gourmetrestaurant. Nivået skal være høyt, og vi satser på å bli en av Norges og Nordens beste restauranter, sier Renaa til Rogalands Avis.

Ellers røper han ikke mye om prosjektet før finansieringen og det andre praktiske er hundre prosent i boks. Men det ryktes at restauranten vil ligge i nærheten av det nye konserthuset.

- Rundt juletider vet jeg om alt går i orden. Hvis det blir noe av, er det helt riktig at restauranten vil bygges ved det nye konserthuset, sier Renaa.

Mer fra Dagsavisen