Vidars Sanel Bojadzic skulle hente pizza og sto i midtgangen da spillerbussen til Vidar måtte bråbremse på vei hjem fra Larvik. Han ble kastet fire meter gjennom luften og rett i frontruten. Heldigvis gikk det hele langt bedre for spilleren enn frontruten i bussen. FOTO: DANIEL BERNTSEN

Drama på og utenfor banen for Vidar

Fram Larvik – Vidar 3–2. Etter to seirer og to uavgjorte kamper kom årets første serietap for Vidar lørdag. På vei hjem hadde Vidar-spiller Sanel Bojadzic griseflaks. Han ble kastet fire meter gjennom luften og rett i frontruten da bussen måtte bråbremse for et rådyr, men slapp unna med skrekken.

Følg RA Sporten på Facebook!

– Han gikk var i midtgangen for å forsyne seg med pizza da bussen plutselig måtte bråbremse for et rådyr. Han ble kastet fire meter gjennom luften og gikk rett i frontruten på bussen. Det er nærmest et mirakel at det gikk bra. Nå sitter han her og smiler, sier Vidar-kaptein Daniel Berntsen til RA.

Rutinerte Berntsen forteller også om en svært dramatisk kamp - som han også vil bruke noen dager på å riste av seg. Laget var bunnsolide i lange perioder og hadde også det han mener var et feilaktig annulert mål og et stolpeskudd ved Jostein Ekeland før Fram fikk sin utligning.

Laget tok en tidlig ledelse ved det store midtbanetalentet Ingvald Halgunset etter seks minutter og ledet helt til det var spilt 63 minutter.

Dommertabber

Så snudde det. I løpet av elleve minutter scoret Harmohan Singh og Omar Fonstad el Ghaouti (2) tre raske mål for hjemmelaget.

– Dommeren mistet helt kontrollen etter utligningen og det hele eskalerte. De satte 2-1 etter et straffe selv ikke deres egne spillere skjønte noe av. 3-1 kom etter en kontring hvor TV-bildene viste at spilleren deres var tre meter offside. Da vi fikk straffe på 3-1 glemte dommeren at spilleren som laget straffen hadde fått et gult også tidligere i kampen. Vi måtte fortelle ham det. Jeg liker ikke å skylde på dommere, men vi ble bortdømt denne gangen, sier Berntsen.

LES OGSÅ: Luksusproblem og frustrasjon for Vidar

Jaktet utligning

Martin Haaland reduserte til 2-3 på straffe etter 78 minutter, men Vidar klarte aldri å få utligningen.

– Vi kjørte på i ti-femten minutter etter dette, men maktet ikke å skape veldig store sjanser. Dette var irriterende. En kamp vi burde vunnet. Jeg vil nok bruke noen dager på å riste dette av meg, sier Berntsen.

Vidar har nå åtte poeng på de fem første seriekampene.

Madla fikk ett poeng

Det er også spilt kamper i regionsligaen lørdag med lokale lag involvert.

Viking 2 tapte hele 5-1 borte for Pors. Vikings trøstemål ble scoret av Stian Michalsen.

Madla spilte på sin side 1-1 borte mot FK Tønsberg. Christoffer Talge scoret målet.

For Brodd scoret tidliger Viking-spiller Julian Veen Uldal da laget spilte 1-1 borte mot Express. Lura tapte 1-2 borte for Halsen. Sander Grelland laget Sandnes-lagets mål.