Trikkeligaen

Nordstrands nedtur etter smellen mot Lyn: - Neste år er vi favoritter

Ingenting gikk etter planen for Nordstrand da Lyn kom og vant enkelt i årets viktigste kamp.

NORDSTRAND KUNSTGRESS (Dagsavisen): Det ble en skuffende ettermiddag for Nordstrand som kom til kort i seriefinalen i 3. divisjon. Lyn var sterkest, tøffest og ville det mest.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

- Vi har sett frem til denne kampen veldig lenge så det er klart at vi er veldig skuffet nå. Det er ikke sånn her vi hadde sett for oss at denne kampen ville bli. Det er kjedelig at det ender sånn her i det som har vært en fantastisk sesong for oss. Vi må bare gratulere Lyn som var det beste lagether, sier Nordstrand-kaptein Andreas Madsen Holm til Dagsavisen.

Tapte kampen inne i egen boks

Lyn fikk kampen tidlig i sitt spor og hadde kontroll hele veien. Det er spillet inne i egen 16-meter som ble avgjørende, mener Madsen Holm. Først scoret Lyn på hjørnespark, deretter var August Fredriksen uheldig med en klarering. Og før halve førsteomgang var spilt ledet Lyn 3-0 etter at Christoffer Bugge glapp ballen ut av de søkkvåte handskene.

- Det er detaljene inne i boksen som avgjør. Det er der vi taper kampen. En fotballkamp blir avgjort inne i de to sekstenmeterne, og der var de bedre enn oss i dag, sier Madsen Holm.

Nordstrand har trent på defensive dødballer inn mot denne kampen, derfor er det skuffende at August Randers og Lyn scoret på nettopp en fast situasjon allerede etter fire minutter.

Imponerende 59 poeng

- Det er skuffende at de scorer på dødball når vi vet hvor gode de er på det. Vi har trent, men likevel glipper det. Dessverre opptrer vi som smågutter inne i vår egen boks. Men Lyn er også et godt dødballag så det får vi gi dem, sier Madsen Holm.

Sesongen avsluttes borte mot Skeid-rekruttene kommende helg og så skal Nordstrand se fremover mot neste sesong.

Til nå har de hanket inn 59 poeng. I fire av de seks avdelingene i 3. divisjon ville det holdt til tetplassering.

- Det har vært en fantastisk sesong for oss selv om vi ender som nummer to. Vi har gitt mange unggutter sjansen og vi tar med oss masse læring inn mot neste sesong, sier Madsen Holm.

- Neste år er dere favoritter?

- Absolutt, avslutter kapteinen.


Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen







Mer fra Dagsavisen