Trikkeligaen

Spillerbørs HamKam - VIF

Slik vurderer vi Vålerenga-spillerne etter poengtapet på overtid.

Les alt om Vålerenga her!

MAGNUS SJØENG - 6: Gjør to gode redninger i første omgang, og løser de halvskumle situasjonene godt. Har en god redning rett før utligningen, og kan ikke lastes for målet.

VEGAR EGGEN HEDENSTAD - 5: Veldig involvert i åpningsminuttene, og har kampens første avslutning. Får et gult kort i andre omgang. Godkjent kamp.

JONATAN TOLLÅS NATION - 6: God første omgang sammen med Oldrup Jensen, og gjør et par smarte jobber i sikring i andre omgang. Solid som vanlig de siste kampene.

FREDRIK OLDRUP JENSEN - 5: Gjør fortsatt gode og trygge valg i uvant posisjon. Har en svært viktig defensiv involvering fem minutter før pause, og fremstår imponerende trygg og komfortabel som midtstopper. Er nære å score på to cornere også, men taper en avgjørende duell i forkant av utligninga.

LEONARD ZUTA - 5: Har et par gode innlegg i første omgang, og en veldig viktig takling kort tid før pause. Viktig bidragsyter etter pause. Får ballen på seg på strek på hjemmelagets utligning, men vanskelig å si om han burde avverget scoringen.

HENRIK BJØRDAL - 5: Kommer til Vålerengas første ordentlige sjanse, og har noen gode initiativ og løp før hvilen. Skiller seg ikke ut voldsomt denne kampen, men er god som resten av laget.

ODIN THIAGO HOLM - 6: Nære scoring med hodet i andre kamp på rad. Blir mannsmarkert i store deler av kampen, og får ikke styrt angrepene i like stor grad som i de siste kampene. Viktige defensive involveringer etter pause, og får mer rom i andre omgang. Nære å gå hele veien ved en anledning, men blir stoppet.

PETTER STRAND - 6: Nydelig assist på Vålerengas første mål, og spiller en meget god første omgang. Faller litt etter pause, men en er av VIFs beste.

AMOR LAYOUNI - 5: En av VIFs beste før pause. Viser fram tempoet sitt og skaper uro på HamKams venstreside. Kommer ikke opp på samme nivå i andre omgang, og byttes ut etter hvert.

HENRIK UDAHL - 6: Kommer alene med keeper etter en halvtime, men får aldri avslutta ordentlig. Men scorer i sitt andre forsøk når han blir spilt gjennom av Strand. Jobber og presser på som alltid, og byttes ut etter hvert.

OSAME SAHRAOUI - 6: Blir tatt godt hånd om av Melgalvis, men kommer seg forbi ved et par anledninger i første omgang. Vinner en vanskelig hodeduell rett før Udahls scoring, og har et flott dribleraid rett etter pause. Skaffer corner på corner i andre omgang, men får ikke ballen i mål selv.

TORGEIR BØRVEN - : Får sin re-debut. For kort tid for vurdering.

JACOB DICKO ENG - : For kort tid for vurdering.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!


Mer fra Dagsavisen