trikkeligaen

Se Trikkeligaens liveopptreden under Vålerengas kickoff på Rockefeller

I anledning av Vålerengas kickoff på Rockefeller lørdag, gjennomførte Dagsavisens sportsredaksjon for første gang en liveopptreden av podkasten «Trikkeligaen. Var du ikke tilstede, kan du se hele showet her.

Etter 3-3-kampen mellom Vålerenga og Häcken på Intility Arena, skyndte både fans, spillere, journalister og andre seg ned til Rockefeller der Vålerenga lørdag kveld skulle ha felles kickoff for både dame- og herrelaget. Blant annet med presentasjon av den nye drakta, en formell lansering av samarbeidet med Adidas og lagpresentasjon av alle spillerne.

I tillegg opptrådte både Øsekara, Hkeem og Oslo Ess, men først ut av alle var Dagsavisens egen podkast «Trikkeligaen». For første gang innspilt foran et live publikum på rundt tusen stykker på scenen i Rockefeller. Var du ikke tilstede, eller ønsker å få et gjensyn med liveinnspillingen kan du finne hele podkasten her.

Det blir tribuneprat med Erling Rostvåg, talsmann for Klanen, og synging fra sportssjef Reidar Sollie og fremføring av ny Amor Layouni-låt fra Jonas Bucher. I tillegg kåres Vålerengas 80 prosent drømmeellever, og mye mer i videoen under:


Mer fra Dagsavisen