trikkeligaen

Her får han møte sine nye lagkamerater i VIF

Taofeek Ismaheel gleder seg til å komme i gang med låneoppholdet i Vålerenga. Lørdag ankom han lagets treningsbase i Portugal.

ALGARVE (Dagsavisen): Dagsavisen skrev torsdag at 21-åringen ville slutte seg til VIFs treningsleir i løpet av få dager, og lørdag landet han på flyplassen i Faro. Deretter gikk turen til en lokal tennis- og padelklubb for å møte nye lagkamerater. VIF-spillerne koblet av med padel etter en fotballøkt tidligere på dagen.

– Det er godt å være i Vålerenga. Jeg gleder meg, sier den tidligere Fredrikstad-spilleren til Dagsavisen.

Han ønsker å vente med ytterligere kommentarer til etter søndagens VIF-trening, men dette sa VIF-trener Dag-Eilev Fagermo om kantspilleren på en trening tidligere i uka.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Ismaheel ble nylig solgt fra FFK til den franske toppklubben Lorient, men lånes ut til Vålerenga fram til sommeren. Han skal spille med nummer 18 på ryggen.

– Vi er veldig godt fornøyde med den avtalen som nå er signert. Ismaheel hadde en strålende sesong i Fredrikstad i fjor, og har naturligvis vært en ettertraktet mann. Det er en bra forsterkning for oss inn i første del av sesongen, og gir oss enda bedre tid til å finne en mer permanent løsning, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til klubbens eget nettsted.

Vålerenga-sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og nykommer Taofeek Ismaheel.


Mer fra Dagsavisen