trikkeligaen

KFUM mister toppscoreren

Alagia Sanyang forlater KFUM Oslo. Dermed mister laget toppscoreren fra forrige sesong. Ny klubb blir sannsynligvis Start. I samme divisjon.

KFUM bekrefter avgangen på sine hjemmesider, og det er et opplagt tap for klubben.

KFUM hadde tilbudt 25-åringen ny kontrakt, men den sa han nei til. Og søker nye utfordringer.

Ifølge Fædrelandsvennen blir det i Start i Kristiansand.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Mange målpoeng

Sanyang kom til KFUM fra Moss foran 2020-sesongen og har levert 21 scoringer på sine 64 kamper i klubben.

– Begge årene her har han vært en av de med mest målpoeng. I tillegg mister vi en hardtarbeidende og fysisk god spiller, sier trener Isnes til KFUMs hjemmesider. Og han innrømmer at han gjerne skulle hatt med seg spissen videre.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i KFUM, spesielt det siste året. I KFUM har jeg utviklet meg til å bli en mye bedre spiller, og dette tar jeg med meg videre, sier Sanyang selv.

Må forsterke offensivt

– Alagie hadde tilbud fra oss, men sånn er fotballen. Vi må respektere de valgene som spillere tar. Vi ønsker selvfølgelig Alagie lykke til videre uansett hvor han havner, sier Isnes.

KFUM må forsterke sine offensive kvaliteter. Også David Tavakoli er ute av troppen etter at kontrakten hans gikk ut. Tavakoli skal hjelpe Lyn opp fra 3. divisjon.

KFUM starter sesongoppkjøringen i neste uke til det de omtaler som tidenes mest spennende OBOS-liga, med naboene Grorud og Skeid som to av konkurrentene.

KFUM er også med i cupen (for 2021), der de møter Brann i neste runde.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen







Mer fra Dagsavisen