trikkeligaen

Skeid forsterker trenerteamet med Holme-kjenning: – Et klart førstevalg

For en drøy måned siden ble det klart at Igor Aase valgte å ikke fortsette som spillerutvikler i Vålerenga, men det tok ikke lang tid før han fant seg ny arbeidsgiver blant gamle venner på Nordre Åsen.

Skeids julekalender fortsetter å levere. På dag 15 var det Igor Aase som lå i julekalenderen, da den tidligere spillerutvikleren i Vålerenga nå har blitt ansatt for å hjelpe Skeid i opprykkssesongen tilbake i Obos-ligaen.

– Jeg har vært i Vålerenga i mange år og hatt en utrolig fin og lærerik tid der, men nå var det på tide med nye utfordringer. Skeid var et klart førstevalg for meg, med bakgrunn av det som klubben har gjort de siste årene. Jeg tror det ligger til rette for at det kan skje mye bra for Skeid de kommende årene, sier han til klubbens nettsider.

– Vil heve standarden

At Aase har jobbet med Gard Holme både i Tromsø og da Holme var i Vålerenga var naturlig nok også med på å gjøre avgjørelsen enklere.

– Gard har gjort en veldig god jobb i Skeid de siste to årene, og jeg ser fram til å jobbe med han igjen for å videreutvikle dette laget. Det blir spennende å være del av teamet hans, og jeg ser fram til å jobbe med resten av støtteapparatet og spillergruppa, forteller Aase.

Skeid-trener Gard Holme ser også fram til å få med seg Aase inn i trenerteamet for neste sesong.

– Igor kommer med skussmål som en av de aller beste i sin rolle i norsk fotball. Vi har planlagt å utvide trenerteamet med en til person i høst, og når Igor ble tilgjengelig var det egentlig bare å kaste seg rundt og bli enig med han. Det er jeg utrolig glad for at vi har fått til, og Igor kommer til å bli en veldig viktig bidragsyter for oss sammen med resten av teamet, sier Holme til Skeids hjemmesider.

– Igor har vært flere år i Eliteserien nå, og vil være med og heve standarden på våre treninger til et høyere nivå. Det er viktig for oss at vi tar steg i treningshverdagen neste år, slik at vi blir enda bedre rustet til å spille i OBOS-ligaen, avslutter Skeid-treneren.

Hold deg oppdatert. Få nyhetsbrev fra Dagsavisens sportsavdeling

Mer fra Dagsavisen