trikkeligaen

Bent Inge Johnsen ferdig i Lyn

Etter en skuffende sesong for Lyn, har klubben valgt å takke hovedtrener Bent Inge Johnsen for innsatsen og se andre steder etter en ny trener.

Etter å ha fått inn nærmere ti millioner før sesongen, og hentet inn en rekke profilerte spillere både før sesongen og underveis, ble sesongen en ganske stor skuffelse for Lyn. Et par uavgjort i starten av sesongen gjorde at klubben aldri helt var med i opprykkskampen, da Frigg rett og slett var for suverene.

Til slutt endte man opp 12 poeng bak Frigg, som sikret opprykket i helgen som var. Seks seire, fem uavgjort og to tap ble fasiten. Ett av de tapene var 0-5-tapet for nettopp Frigg i nest siste serierunde, og etter den kampen var det nok en god del av Lyn-fansen som ønsket at Bent Inge Johnsen ikke skulle få fortsette som hovedtrener neste sesong.

Selv uttalte han i Dagsavisen tirsdag at han gjerne fortsatte i jobben, men onsdag kveld sendte Lyn ut en pressemelding der de takket Johnsen for sine tjenester og ønsket han lykke til i nye treneroppdrag i årene fremover

– Vi har hatt et felles mål om å utvikle oss som lag og klubb gjennom Lyn-modellen, og jeg føler vi har kommet et godt stykke på veien mot klubbens fremtidsmål. Med Lyn-modellen som mal for det videre arbeidet er jeg helt sikker på at Lyn når sine mål i årene som kommer, og lite ville glede meg mer enn å se Bastionen feire på det nivået klubben hører hjemme på. 2021-sesongen ble spesiell på mange måter, hvor klubbene hadde ulikt utgangspunkt etter en lang tid med begrensinger i forhold til aktivitet, og dessverre gikk det ikke vår vei med tanke på opprykk denne gang, sier Johnsen i pressemeldingen som er lagt ut på Lyns hjemmesider.

Dermed ble det med tre år som hovedtrener i Lyn for Bent Inge Johnsen.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen



Mer fra Dagsavisen