trikkeligaen

Ønsker Lyn-jobben videre

Bent Inge Johnsen fortsetter gjerne som trener i Lyn. - Ja, jeg er motivert for å drive dette videre, sier han.

Lyn endte på 4. plass i årets 3. divisjon, langt unna målsettingen om å rykke opp. Sesongen ble avsluttet med 5–1 over Fyllingsdalen, laget som havnet på plassen foran dem på tabellen. Frigg vant avdelingen og spiller i 2. divisjon neste år.

– Vi gratulerer Frigg, de har hatt kontinuitet i spillertroppen lenge. Vi hadde håpet å henge med, men den svake starten ødela for oss. Vi sløste bort poeng mot lag som Årdal og Stord og det har man ikke råd til når det bare spilles enkel serie. Vi hadde også en vrien oppkjøring med store endringer i spillerstallen. Alt dette vil bli bedre neste år når vi får full sesong, sier Bent Inge Johnsen til Dagsavisen.

Lyn åpnet serien sjokkerende svakt og fikk ikke sin første seier før i femte serierunde. Da var de i praksis hektet av.

Senere har mye skjedd i klubben, blant annet er det organisert en folkeaksjesalg som har skaffet klubben over åtte millioner kroner i friske inntekter. Som følge av det ble laget forsterket noe og Tor Ole Skullerud er hentet inn som sportslig leder en dag i uka.

Nå skal klubben gå gjennom hele driften for å kunne oppnå målsettingen om å stabilisere seg i OBOS-ligaen om noen år. Det er i dag ingen heltidsansatte rundt A-laget.

– Det er selvsagt en av mange utfordringer vi må se på. Vi tapte to seriekamper i år, det er ikke verre enn det, sier Tor Ole Skullerud til Dagsavisen. Nå skal klubben bruke litt tid på å stake ut veien videre.

Bent Inge Johnsen har tidligere sagt at han ikke vil stå i veien hvis klubben ønsker en ny kurs.

Men dette skal ansatte og styre diskutere de kommende ukene.

– Jeg er motivert for å få Lyn videre for jeg mener vi har bygget et godt fundament og vi får nå en hel sesong med full oppkjøring å konsentrere oss om, sier Bent Inge Johnsen.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen


Mer fra Dagsavisen