trikkeligaen

Leeds har gjenopptatt sin interesse for Klaesson

Etter at Leeds lånte ut Kiko Casilla har Premier League-klubben gjenopptatt sin interesse for VIF-keeper Kristoffer Klaesson.

I fjor sommer viste Leeds sterk interesse for å hente VIF-keeper Kristoffer Klaesson, i månedene før han skrev under ny kontrakt med Vålerenga.

– Det er hyggelig at det var interesse fra Leeds. Det er jo en stor klubb i England. Det er selvfølgelig stort at en sånn klubb følger med, og mange spillere har vel en drøm om å spille i engelsk fotball, sa Klaesson til Dagsavisen da.

Nå melder Yorkshire Evening Post at Leeds har gjenopptatt sin interesse for den talentfulle VIF-keeperen, etter at reservekeeper Kiko Casilla ble lånt ut til Elche for den kommende sesongen.

Lokalavisen hevder at Leeds’ sportssjef Victor Orta har Klaesson, i tillegg til Newcastles Freddy Woodmann og 24-årige Dani Cardenas fra Levante, på listen over aktuelle kandidater og at han håper en overgang kan bli gjennomført så kjapt som mulig.

Kristoffer Klaesson har kontrakt med Vålerenga ut sesongen 2022.

– For å være ærlig med deg, så har ikke jeg hørt noe om interesserte klubber. Jeg har halvannet år igjen på kontrakten med Vålerenga, og forholder meg til den, sier Kristoffer Klaesson til Nettavisen om situasjonen.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen


Mer fra Dagsavisen