trikkeligaen

Dønnum ut med skade etter stygg takling

Vålerenga-stjernen Aron Dønnum haltet av banen før pause i onsdagens kamp mot Odd. Han ble meid ned av John Kitolano i voldsom fart.

Episoden skjedde etter halvspilt 1. omgang. Dønnum greide ikke å riste av seg smellen og måtte byttes ut.

Kitolano fikk gult kort for den stygge taklingen. Det syntes Discoverys fotballekspert Tor Ole Skullerud var for mildt.

– Det er rødt kort i min bok, sa han under direktesendingen fra Valle i Oslo.

Dønnum er Vålerengas klart største profil. Han fikk nylig debuten for A-landslaget.

Til pause sto det 1-1. Henrik Udahl ga Vålerenga ledelsen tidlig, men på tampen av omgangen utlignet Mushaga Bakenga på straffe. Kampen pågår.

- Synd at dommerne ikke beskytter spillerne. Det er rødt kort og dommer innrømmet det overfor meg nå. Han hadde sett episoden i pausen, sa VIF-trener Dag-Eilev Fagermo til TV Norge.

- Aron har smerter i kneet, så får vi håpe det ikke er alvorlig, sier han.

Kampen endte 1-1. Neste motstander for Vålerenga er Bodø/Glimt på Intility søndag.

Sjekk Slaskens liveblogg fra matchen her!