Nyheter

Maaemo korona-stenger: – En vanskelig avgjørelse

Stjernerestauranten i Oslo gjenåpnet nylig. Nå må den lukke dørene igjen.

Det opplyser Maaemo, som nylig har gjenåpnet i Bjørvika etter flyttingen fra Schweigaards gate, selv i et innlegg på Instagram.

Vår oversettelse:

«Kjære venner. I lys av den eskalerende situasjonen med koronaviruset, og fordi vi har sikkerheten til våre gjester og ansatte som øverste prioritet, har vi kommet til beslutningen om å stenge dørene våre fra i dag og ut neste uke. Dette har vært en vanskelig avgjørelse, og hele teamet er knust over å måtte avvise gjester, men som restaurant og medmennesker har vi en plikt til å hjelpe der vi kan», skriver restauranten i innlegget, som er skrevet på engelsk.

Gamle Maaemo hadde 3 stjerner i den anerkjente Michelin-guiden.

Les også: Nye Maaemo har fått åpningsdato