Innenriks

Hva er viktigst for deg, kjære leser?

Alle rundt 150.000 daglige lesere av Dagsavisen, Rogalands Avis og våre utgaver på papir og nett er herved invitert på dugnad. Fortell oss hva som er viktigst for akkurat deg og dine!

Forrige uke skjedde det vi ikke trodde kunne skje, amerikanerne valgte Donald Trump som ny president. Etterpå har debatten rast i etablerte og sosiale medier. Som avishus er vi stolt av å dele verdigrunnlag med dem som har kjempet så hardt for arbeidere og fattigfolk, kvinners rettigheter og likestilling. Når USA kan velge en president som angriper flere av disse rettighetene, har vi en jobb å gjøre før de samme mekanismene og misnøyen treffer oss også med samme kraft. Jeg er overbevist om at det blir mindre grobunn for høyrevridde populister hvis alle har en trygg jobb, en lønn å leve av og en meningsfull tilværelse. Første steg på veien mot fornøyde lesere og folk, er å lytte til alles utfordringer.

Kanskje er du mest bekymret for pensjonen din, skoler som forfaller og bassenger uten vann, arbeidsplasser som er truet, den manglende dugnadsinnsatsen i borettslaget eller ungene som aldri ringer. Eller kanskje er det noe du mener vi ikke har belyst godt nok på andre store samfunnsspørsmål som miljø, fattigdomsbekjempelse, ruspolitikk eller integrering. Noen frykter kanskje for stabiliteten i Europa mens andre vil ha Norge ut av Nato og EØS. Kanskje bor du på et sted der det knapt finnes politi lenger, eller har synspunkter på sykehus, fastlegeordning, helsekøer eller barnehager og kontantstøtte. Uansett vil vi høre nettopp din stemme.

Fyll ut skjemaet under, send et lengre brev eller en epost, så kan vi starte samtalen. Målet mitt er at vi skal svare på de aller fleste henvendelsene. Forhåpentlig får vi tips om ting vi bør dekke journalistisk i en av Dagsavisens utgaver eller Rogalands Avis, og mange av innleggene kan bli trykket på nyemeninger.no eller i våre papirutgaver.

Mer fra Dagsavisen