Innenriks

Kunnskapsdepartementet anbefaler universitets- og høyskoleansatte å slette Tiktok og Telegram

Ansatte ved Norges universiteter og høgskoler blir anbefalt å slette Tiktok og Telegram fra sine tjenestetelefoner.

Torsdag fikk flere statlige virksomheter brev fra Kunnskapsdepartementet, skriver Khrono.

– Anbefalingene om ikke å ha Tiktok eller Telegram på tjenesteenhetene gjelder alle ansatte i offentlige virksomheter, inkludert statlige universiteter og høgskoler, skriver Kunnskapsdepartementet i en epost til avisen.

Beskjeden fra departementet er foreløpig bare en anbefaling, men Universitetet i Bergen og Universitetet i Oslo har uttalt til avisen at de vil følge rådet. Universitetet i Agder har uttalt at de holder på å gjøre vurderinger rundt dette.

Nyeste fra Dagsavisen.no: