Innenriks

Mann pågrepet etter voldsepisode i Trondheim

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade i forbindelse med en voldshendelse i Trondheim i helgen.

Søndag ble en kvinne i 20-årene pågrepet for det samme forholdet. Ifølge politiet har de to siktede en relasjon.

– Det er en relasjon mellom ham som er pågrepet nå og hun som ble fengslet mandag. Vi etterforsker om det også er relasjon med fornærmede, sier påtaleansvarlig Christian Spets i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet opplyste mandag at de vurderte å utvide siktelsen mot kvinnen til drapsforsøk. I likhet med mannen som nå er pågrepet, er hun siktet etter at en mann ble funnet skadd på en buss på Ranheim lørdag.

Kvinnen i 20-årene er foreløpig siktet for grov kroppsskade og ble mandag varetektsfengslet i fire uker, ifølge Nidaros.

Hun ble pågrepet søndag kveld og hadde da vært etterlyst av politiet i ett døgn, etter at mannen i 20-årene ble funnet blodig og med et stort kutt i halsen på bussen lørdag morgen.

Han ble raskt ivaretatt av helsepersonell og ble operert ved St. Olav hospital samme dag. Mannen skal ikke være livstruende skadd, ifølge politiet.

Lørdag ettermiddag var flere kriminalteknikere på plass ved en bygård på Møllenberg i Trondheim. Politiet bekreftet senere at de undersøkte blodspor.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Mer fra Dagsavisen