Innenriks

Oljefondssjef Nicolai Tangen er koronasmittet

Sjefen for oljefondet, Nicolai Tangen, er smittet av koronavirus, men har milde symptomer, skriver han selv på sosiale medier.

Oslo 20200824. 
Leder i Norges Banks hovedstyre Øystein Olsen og påtroppende leder for kapitalforvaltningen Nicolai Tangen vil gjøre rede for utfallet av det ekstraordinære hovedstyremøtet.
Foto: Fredrik Hagen / NTB

Flere medier meldte torsdag ettermiddag om at Tangen hadde testet positivt. Oljefondssjefen hadde selv skrevet at han var smittet på LinkedIn på internett:

– I dag testet jeg positivt for covid-19. Jeg tok testen i går ettermiddag etter å ha følt meg litt utenfor, men symptomene er milde. Dette innebærer at jeg nå er isolert i leiligheten min i Oslo, hvor jeg vil jobbe fra de neste par ukene, skriver Tangen selv.

– Jeg er ikke sikker på hvor jeg er blitt smittet. Norges Banks gode rutiner vil bli fulgt og de av mine nærmeste kolleger som har hatt møter med meg, er satt i karantene. Tilbakemeldinger så langt er at de alle føler seg ok. Alle som har vært i kontakt med meg, er informert, skriver Tangen videre.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Dagsavisen, se våre abonnementstilbud her.