Innenriks

– Har det moro på jobb

Dette mener Bo Lund (bildet) er forklaringen på at han har hatt sammearbeidsplass i 25 år. I 1979 åpnet restaurant D'Artagnan i Oslo. Bo Lund varblant servitørene som ønsket velkommen. Selv om restauranten siden er blittbrasseriet A Touch of France er det stadig Bo Lund som ønsker velkommen tilspisestedet med den umiskjennelige franske stemningen.

– Jeg er blitt gitt ansvar og dessuten er det morsomt å være på jobben.Ledelsen bruker mye ressurser på sine ansatte og kollegene trives sammen. Ipinsen dro vi til Frankrike og kikket på bistroer og så på vindyrking. Vilærer noe hele tiden er Lunds oppskrift på et godt arbeidsmiljø.

At han hver kveld møter nye mennesker er et annet pluss ved jobben menerhan.

– Og når vi vet at produktet vårt er topp er vi sikre på oss selv i møtemed gjestene. Det er veldig viktig sier Lund.

Rundt seg har han kolleger med betraktelig kortere fartstid enn ham selv.Anette Aae begynte i august men trives allerede godt.

– Det er både et hyggelig personale og et hyggelig miljø sier Aae.

Mer fra Dagsavisen