Nyheter

16 personer fra Kirkeparken v. g. skole er havnet i karantene

Etter at en elev ved Kirkeparken videregående skole fikk påvist covid-19-smitte, er 16 personer er satt i karantene. 13 av dem er fra Moss.

Personen som er smittet går i en voksenopplæringsklasse, og har undervisning på kveldstid. Vedkommende er ikke hjemmehørende i Moss kommune. Det er totalt 16 personer ved Kirkeparken som er definert som nærkontakter til den som har fått påvist smitte.  Av de 16 er det 13 som er hjemmehørende i Moss, og disse blir nå testet for korona ved koronalegevakten for mosseregionen. De resterende tre nærkontaktene er hjemmehørende i andre kommuner, skriver kommunikasjonsrådgiver i Moss kommune, Vibeke Weibell Eliassen i en pressemelding.

Mandag formiddag meldte Moss kommune at for øvrig ikke er noen nye smittetilfeller i Moss det siste døgnet. Totalt antall som har fått påvist smitte i Moss, er 145.