Nyheter

Höegh Eiendom blir ny hovedsponsor for Moss 2020

Höegh Eiendom blir en viktig samarbeidspartner med arrangøren av byjubileet.

Markedsansvarlig Eva Kristin Talberg og Jan Erik Kristiansen i Höegh Eiendom har inngått en sponsoravtale med Moss 2020, her ved prosjektleder Trygve G. Nordby.

Eiendomsselskapet, som i Moss blant annet forvalter og utvikler den gamle Peterson-tomta, har signert en avtale med Moss 2020 om å bli hovedsponsor. Det innebærer at de støtter jubileet med 200.000 kroner.

Fra før har Bastø Fosen og Østfold Kollektivtrafikk signert tilsvarende avtaler.

LES OGSÅ: Sparebank 1 gir gave til byen i forbindelse med byjubileet: Skal lyse opp Mossefossen og bygge kulturscene i Nesparken

Bidrar mye

Trygve G. Nordby, prosjektleder for Moss 2020, er fornøyd med at nok en lokal bedrift har valgt å støtte dem.

– Höegh Eiendom har hele tida vist stor vilje og deltakelse ved å låne ut områder på Verket og Konvensjonsgården til kulturarrangementer, sier han.

Han mener at de store forandringene som er gjort og gjøres i bybildet gir stor merverdi til byen.

– Gjennom byjubileet får vi benytte oss av attraktive lokaler og områder. Vi er storfornøyde med både denne hjelpen og pengebidraget vi får, sier han fornøyd.

LES OGSÅ: BDO blir gullsponsor for Moss 2020

En selvfølge å bli med

Som hovedsponsor for Moss 2020 vil Höegh Eiendom hjelpe til med å øke jubileumsbudsjettet, som tidligere har blitt beregnet til over 20 millioner kroner. Det betyr bedre og større arrangementer for alle mossinger og besøkende som vil ta del i den massive feiringen i 2020, skriver byjubileumsprosjektet i en pressemelding.

For Höegh Eiendom var det en selvfølge å bidra.

– Vi er en av bedriftene som har eiendommer der byen ble grunnlagt. Selvsagt skal vi bidra til å støtte feiringen som legges her, forteller Jan Erik Kristiansen, Höegh Eiendom-direktør i Moss.

– Når vi støtter, bidrar og identifiserer oss med Moss2020 og 300-årsjubileet, er det en del av vårt samfunnsansvar. Men vi er også sikre på at dette har markedsverdi for oss, legger han til.

– Flere eiendomsaktører burde støtte jubileet, for dette er en ren vinn-vinn-situasjon, sier Kristiansens kollega, markedsansvarlig Eva Kristin Talberg.