Overlegen seier i første hjemmekamp

Drammen HK hadde ingen problemer med å feie Halden til side i sesongens første hjemmekamp, og vant komfortabelt med hele 41-23.

Drammen vant serieåpningen borte mot FyllingenBergen, og fulgte opp med nok en seier i hjemmepremieren mot Halden lørdag. Det gjør at Kristian Kjellings menn er serieledere etter to kamper med full pott, og bedre målforskjell enn Elverum.

I sesongen første kamp i Drammenshallen var hjemmelaget egentlig best i det meste, og takket være godt forsvarsspill fikk laget inn mange gode kontringer og suste avgårde fra et Halden-lag som forrige kamp spilte nokså jevnt med gullutfordrer Elverum.

Til pause ledet Drammen 24-13, og den andre omgangen forløp omtrent slik som den første hadde gjort. Drammen var best i forsvar, best i kontringsfasen og best i etablert angrep. Det gjorde at Kristian Kjellings menn også vant den andre omgangen med 17-10 og til slutt gikk seirende ut av kampen med 41-23.

Aksel Horgen ble Drammens mestscorende i hjemmepremieren, med ti mål. Neste kamp for Drammen er borte mot RunarSandefjord i Jotunhallen søndag 22. september.