– Har du noensinne vært frista til å misbruke baksten, Marianne Borgen?

Nyvalgt Oslo-ordfører og bløtkake-entusiast besøker En slask på tinget - podcasten.

Marianne Borgen skal nå være samlende for hele Oslo. Er ikke det en bortkasta mulighet til å kunne drive med faktisk politikk? Og hvordan skal hun egentlig bli som ordfører? Vil hun for eksempel slå ned på bruken av veldig stygge ord? 

 

Dette og mye mer (ok, et eksempel til da: Er den egentlige grunnen til at du er så glad i å bake bløtkaker at du har en hemmelig drøm om å kaste dem i ansiktet på meningsmotstandere?) får vi svar på fra Oslos splitter nye ordfører, Marianne Borgen, som (av en eller annen grunn) valgte å bruke sin første dag i ordførerstolen i studioet til En slask på tinget.

 

Hvis du hører denne ukas podcast får du også lære mer om noe veldig, veldig viktig men som er veldig, veldig kjedelig. Sånn er det jo gjerne med veldig, veldig viktige ting. Og vi tar tyren ved hornene! Det blir moro! Neida. Men likevel.

 

Hør Marianne Borgen-intervjuet fra En slask på tinget-podcasten her: (Hvis du vil høre episoden fra start, spol tilbake til start, detta får du til!)

PS: Jeg veit, podcasten skal egentlig komme på torsdager, og nå er det jo fredag. Beklager det altså. Det skal ikke bli en vane. Kanskje.

 

PS2: Vi har bytta teknisk system! Så hvis du vil høre flere episoder kan du også gjøre det hos Acast, her

 

PS3: Hvis du har en Iphone eller annen eple-dings kan du høre podcasten i Itunes, her

 

PS4: Eller hvis du har et hvilket som helst annet podcast-program på telefonen din kan du finne RSS-feeden (den linken som podcast-programmet ditt bruker til å finne podcasten) her

 

PS5: Hvis ikke noe av dette fungerer for deg, ta kontakt med @aslak_gatas sin superprofesjonelle twitter-brukerstøtte.

 

Foto: Arne Ove Bergo

Arkivfoto: Arne Ove Bergo. Slasken glemte visst å ta bilde denne uka. Men her viser ordføreren sin entusiasme på Ruseløkka Skole.