Håper på flere skadefrie spillere etter oppholdet

Åtte spillere på sidelinjen hadde økt til ti(!) mann ute med skade før kampen mot Manglerud Star. Sammen med et skred av utvisninger gjorde det oppgaven for tøff for hjemmelaget (Stjernen-MS 1-4).

Hjemmelagets syltynne og skadeutsatte tropp pådro seg dobbelt så mange utvisningsminutter som MS, og gikk på et forsmedelig tap mot et av de få lagene bak seg på tabellen.

Nede for telling

Gjestene tok føringen mot slutten av første periode, og doblet ledelsen tidlig i midtperioden. Hjemmelaget jobbet en stund godt for å komme inn i kampen, og ble belønnet med redusering ved David Hallström, etter pasninger fra Magnus Haugen og Mikael Mikalsen.

Dessverre for hjemmefansen ble gleden kortvarig da gjestene svarte med to scoringer, slik at måltavla viste 1-4 før siste hvile.

Reiste seg ikke i siste periode

I stedet for en sluttspurt, fikk publikum en utvisning-spurt. Stjernen pådro seg 16 minutter i utvisningsboksen, og siste periode fortonet seg som en ren transportetappe. Skuddstatistikken endte 20-29.