FFK knuste Alta, møter KFUM i kvalik

FFK fikk med seg en god følelse inn mot kvaliken med en meget solid kamp mot Alta på hjemmebane.

(FFK - Alta 4-1)

3 min: Nesten 1-0 for hjemmelaget! Filip Westgaard finner Tim Nilsen som igjen finner Anas Farah. Sistnevnte får en gedigen mulighet, men setter ballen rett på keeper fra tre meter.

6 min: MÅL! Alta scorer like etter FFKs store sjanse. Altas Felix Jacobsen får heade fritt inne i feltet og Håvar Jenssen er utspilt.

23 min: Det skjer lite på stadion akkurat nå. Er det kun kvalik som står i hodet på FFK-spillerne nå tro?

28 min: Leo Getz og Veteli kombinerer fint på venstresiden. Etter litt klabb kommer Veteli til skudd, men den går over mål.

37 min: MÅL! FFK utligner, og det er Filip Westgaard som hamrer den inn! Det er en vakker scoring av høyrebacken, med feil fot. Kan scoringen motivere hjemmelaget til å kjøre på resten av kampen?

43 min: FFK har tatt over kampen etter utligningen. Joona Veteli får stå HELT alene i feltet, men finnen header like utenfor. Sjansen er stor!

PAUSE: Hjemmelaget har ikke sluppet Alta til noe som helst utenom scoringen. Meget fortjent var det at Filip Westgaard satt inn utligningen.

FFK gjør to bytter. Andreas Aalbu og Tim Nilsen går ut og Youssef Chaib og Kjell Rune Sellin ommer inn. Høgmo er tydeligvis interessert i å få i gang spillere til kvaliken.

48 min: MÅL! Joona Veteli sender FFK i ledelsen med hodet. Leo Getz slår et nydelig innlegg til finnen som setter den enkelt inn. Getz har imponert på sin venstreback i dag.

61 min: Chaib vender bort en Alta-forsvarer og klinker til. Skuddet er hardt og keeper gir retur. Dessverre for hjemmelaget blir Sellin avvinket for offside i det Altas keeper feller trønderen.

66 min: MÅL! Chaib spiller Sellin helt alene med keeper. Sellin er uegoistisk og spiller den til Anas Farah som setter 3-1!

75 min: Alta holder på å få en gratis redusering når Mads Nielsen skyter hull i lufta, men Håvar Jenssen varter opp med en god reding.

Joona Veteli går ut, inn kommer Oscar Borgersen.

79 min: MÅL! Anas Farah setter inn sitt andre mål for dagen, og det er nydelig! Filip Westgaard slår en klassepasning som finner Farah og 4-1.

SLUTT: Det ender 4-1 til hjemmelaget som får en god gjennomkjøring før kvalik.