Målscorere og livereferat fra Slevik IBK-Fredrikstad IBK

Slevik vinner årets første lokalderby med overbevisende sifre. Livereferat og kampfakta.

Resultat: Slevik-Fredrikstad 14-6 (4-0 / 5-5 / 5-1)

Skudd: 30-21

Mål, Slevik: Christoffer Hansen 6(!), Eskil Gagnås 2, Daniel Amundsen 1, Thomas Stræte 3, Ludvik Hansen 1, Johan Åhlberg1 ,

Mål, Fredrikstad: Vegard Handelsby 1, Mathias Wågbø 3, Robert Karlsson 2

Tilskuere: 191, Gressvikhallen

3. periode

1 min: Vi er i gang!

2 min: Jevnspilt

2 min: MÅL! 9-6

6 min: MÅL! 10-6 Slevik ser ut til å koble grepet

10 min: MÅL! 11-6 Lufta ser ut til å ha forlatt Fredrikstad ballongen

10 min: Time out Fredrikstad

10 min: MÅL! 12-6

13 min: MÅL! 13-6

17 min: Fortsatt 13-6

19 min: MÅL! 14-6

20 min: Slutt. Hjemmeseier 14-6. Skudd 30-21

2. periode

1 min: Vi er igang!

2 min: Slevik viser ingen tegn til å skru ned tempoet.

4 min: Fredrikstad har hevet seg etter hvilen (det skulle ikke mye til)

4 min: MÅL!: 4-1

8 min: MÅL! 4-2 Gjestene følger opp sin gode start på perioden og reduserer nok en gang!

12 min: MÅL! 4-3

12 min: MÅL! 5-3 Her går det unna! Viktig for vertene å få en scoring nå

13 min: MÅL! 5-4 Fredrikstad lar seg ikke affisere av scoringen, og fortsetter opphentingen!

13 min: MÅL! 6-4 Slevik svarer umiddelbart. Herlig kamp!

14 min: MÅL! 6-5 etter en "lang" periode på 60 sekunder uten scoringer dunker Fredrikstad inn nok en redusering!

16 min: Fortsatt uhyre jevnt.

17 min: MÅL! 7-5.

18 min: MÅL! 8-5

19 min: Slevik har virkelig våknet og kjører kampen!

19 min: MÅL! 9-5 Dermed er gjestene fire mål bak -akkurat som ved periodens start!

20 min: PAUSE. 9-5 En ellevill omgang hvor Fredrikstad var i ferd med å hente igjen hjemmelagets ledelse, men etter en stående telling våkner Slevik og gir kontant svar på tiltale. perioden ender 5-5, men knallsterke Slevik leder fremdeles med 4 mål.

1. periode

3 min: Slevik best igang, men ingen store sjanser enda.

5 min: MÅL! 1-0

10 min: Fredrikstad mer med i kampen

10 min: MÅL! 2-0

10 min: MÅL! 3-0 Nicolay Halvorsen redder break away'en, men ingen medspillere er der til å plukke returen, noe Slevik var!

13 min: Slevik beholder grepet på kampen. Gjestene skaper lite

16 min: Kaptein-Stræte pisker lagkameratene frem, og Slevik holder tempoet oppe

18 min: MÅL! 4-0. Fredrikstad skaper sin hittil største mulighet, men sover i det defensive arbeidet. Slevik straffer lillebror knallhardt!

20 min: PAUSE: Vertene leder 4-0. Slevik best i alt. Skuddstatistikk 9-2