Stjernen-MS

Saker med bildespesial følger utover kvelden. Etter en hanglete midtperiode dro Stjernen tok til slutt i land en fortjent 3-2 seier mot MS.

3. periode

1 min: MÅL! 3-2 Sundelius sender hjemmelaget i føringen for tredje gang i kveld.

3 min: Power play til Stjernen

5 min: Eirik Børresen med stor mulighet for vertene, men er ikke kald nok.

6 min: Et helt annet Stjernen-lag enn i midtperioden! Presser MS hardt.

7 min: Hawaii-tendenser

9 min: Stjernen styrer, men skaper ikke veldig store muligheter

9 min: Power play til Stjernen etter feil bytt hos MS

10 min: Stor mulighet til hjemmelaget, men skuddet går over!

11 min: Glipp i forsvaret ga MS muligheten i undertall, men avslutningen er for dårlig. MS fulltallige

12 min: Skuddstatistikk 25-12

13 min: Stjernen rører veldig defensivt det siste minuttet. Slår til icing.

14 min: Tommy Johansen mister spaken, men får den etter hvert tilbake.

15 min: Utvisning til Stjernen og Sundelius. Henger et mål i luften

17 min: Fulltallig Stjernen

18 min: Stjernen scorer, men målet annulleres! 2 min igjen av kampen!

19 min: MS uten keeper!

19:52: MS Time out. Dropp i Stjernens sone!

20:00 SLUTT. Stjernen unngår såvidt baklengs i sluttsekundene!!

Joacim Sundelius kåret til hjemmelagets beste spiller.

2. periode

Straks dropp. Klarer Stjernen å riste av seg "2. periode-spøkelset"?

10 sek: Vi er i gang!

1 min: MS fulltallige

2 min: Skudd-tavla viser 12-2 i favør av hjemmelaget hittil i kampen

4 min: Utligning 1-1. Ingen plukker opp returen etter redning fra Johansen. MS scorer!

5 min: Stjernen fremstår fryktelig usikre. Mye rør i egen sone!

6 min: Skudd 12-7 nå

7 min: Horribelt spill foran egen keeper: gir bort pucken til MS spiller som skyter rett på T. Johansen!

7 min: MÅL! 2-1 Etter MS press scorer Stjernen. Litt mot spillets. Pent skudd av Trnavsky! (Slavata og Børresen med pasninger.)

10 min: MS fortsetter der de slapp før Stjernens 2-1 scoring. Kjører kampen, dog uten å skape alt for store sjanser.

10 min: Nok en utvisning til MS.

9,5 min: Utvisning til Stjernen!

12 min: Utligning 2-2. MS utnytter overtallsspillet

14 min: MS kjører delvis over hjemmelaget. Stjernen setter nok mest pris på power break' en.

15 min: Skudd 16-11

16 min: Stjernen snur spillet lynkjapt -som i gamle dager- og får en stor sjanse. Redning!

17 min: Dropp i Stjernens sone. MS vinner og trykker på!

18: min: MS prater på seg personlig straff fra benken.

20 min: Pause 2-2.

Stjernen fortsetter å levere mindre gode midtperioder, og taper også denne 1-2

1. periode

Kveldens keeper i følge Gustafssons rulleringssystem er Tommy Johansen

2 min: Ingen heftig start i Stjernehallen. 0-0 i skudd

4 min: Fortsatt ingen skudd på mål.

5 min: Første skudd på mål kommer fra Stjernen. Blokkering.

8 min: Årets TV-redning av MS Joyce. Snappet pucke i vinkelen fra kort hold!

9 min: Stjernen trykker på. (Tavla som viser skuddstatistikken i kampen fungerer ikke) Power break.

11 min: MS mer med i kampen

15 min: Lite action.

15 min: MS får 2 min. utvisning!

16 min: 1 min igjen av et power play uten mange sjanser

17 min: 5 mot 5. Fortsatt 0-0

17 min: Ny utvisning til MS!

18 min: MÅL! 1-0  Michael Eskesen, på pasning fra Trnavsky og Slavata.

19 min: Ny utvisning til MS