Sport

Atlas ble beste klubb i «National Cup»

Atlas ble stevnets beste klubb med med fire gull og en sølv i den årlige «National-Cup» i Grålumhallen.

Stevnet samlet 120 deltagere fra 13 klubber som deltok i 12 års klassen, G15 og ungdom. Atlas stilte med 21 deltagere – og tok fire gull, en sølv og ble kåret til stevnets beste klubb foran Skedsmo BK og arrangørklubben IL National.

Seirene kom ved: Idal Timirblev (33 kilo), Lors Timirblev (37 kilo) i 12 års klassen, Ibragim Tasuev i G15 i 42 kilos klassen og Mansor Tasuev i 58 kilos klassen for ungdom. I -69 kilo ungdom ble det sølv ved Njål Høie.

Torp IF stilte med ti deltagere og fikk en sølvmedalje ved Trym Jensen i -41 kilos klassen for G12.

Bronse i Kolding Cup

Tobias Arnesen (17) representerte Norge på juniorlandslaget mot Danmark og tok samtidig bronse på «Kolding Cup» i Danmark.

Landskampen endte uavgjort 4-4), men Norge vant på flest fallseire.

Etter landskampen ble det arrangert en fem-nasjoners turnering kalt «Kolding Cup». Tobias vant to av sine fire kamper og fikk bronse i -66 kilos klassen for junior/senior. Torpingen slo en danske og i bronsefinalen en tsjekker.

- Jeg var en av de fire norske bryterne som tapte i landskampen og jeg var heller ikke fornøyd med bronse på «Kolding Cup» men det var tøffe og harde motstandere i eldre junior og senior, forteller Tobias Arnesen – til Demokraten.

Mer fra Dagsavisen