Sarpsborg

Sarping tar over for Tone Damli

Eileen Eriksen fra Sarpsborg er Betssons nye "pokerfjes". Eriksen tar over for Tone Damli og skal nå spille på samme lag som John Arne Riise.

24 år gamle Eileen Eriksen fra Sarpsborg vant fjorårets realityserie Paradise Hotel på TV3 og har blitt en attraktiv dame etter seieren.

Betsson, som satser tungt på kjendiser og poker, har nå fått Eriksen i sin stall. Eileen Eriksen skal spille poker og stiller opp i norgesmesterskapet som arrangerers i Dublin. Det blir Eriksens første pokerturnering noensinne, men mener selv hun ikke skal spille som en nybegynner.

- Det jeg kan nevne er at jeg hvertfall ikke skal spille ABC-poker, selv om jeg ikke har all verdens med erfaring. Etter å ha sett samboeren spille en del så har jeg fått et inntrykk av at man kan vinne mye chips ved å sette press på motstandere, og at man ikke alltid trenger topp hender for å gjøre noen moves, sier den ferske pokerspilleren.

Eriksen har også gjort det meget bra med sin blogg og Instagram. Nå har hun over 96.000 følgere på Instagram hvor hun har en tydelig trenings- og livsstilsprofil.

Mer fra Dagsavisen