Fredrikstad

Boyband til Idyllfestivalen

The Main Level og Innertier står på scenen i Fredrikstad 17. juni.

Bilde 1 av 2

Idyllfestivalen meldte for noen dager siden at svenske Bo Kaspers Orkester er klare for festival i Plankebyen 17. juni neste år. Nå er det også klart at det norske, storselgende boybandet The Main Level står på artistlisten.

"De fyller sine konserter gang på gang og gleder seg til å komme til Fredrikstad", heter det fra arrangøren.

Boybandet slapp sin første låt i 2014, og har senere spilt på VG-lista-arrangementet på Rådhusplassen i Oslo, P4 Vinterlyd og flere ganger figurert i tv-programmer med høye seertall. Bandet ble også nylig nominert til den gjeve prisen «Favourite Norwegian Star» under Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2016.

Siden debuten med "Blackout" har The Main Level hatt en rekke radiohits, med blant andre “My Girl”, “Go Go With You”, “Inside My Radio” og “A Million More”.

Bandet Innertier er også klare for Idyllfestivalen, og har hatt flere hits som har toppet spillelister i Norge. Etter to år passerte de 50 millioner streaminger totalt, mye takket være superhits som «Du Er Ung», «Langt Igjen Å Gå» og «Jeg Vil Heller Ha Deg». De har dukket opp på samarbeidsprosjekter med navn som Marcus & Martinus, Morgan Sulele, Katastrofe og Staysman & Lazz, og knapt vært involvert i en eneste låt som ikke har solgt til gull eller flere ganger platina, opplyser arrangøren.

Billettsalget til Idyllfestivalen er i gang.

"Artister slippes fortløpende, og vi er bare timer unna en headliner nå", skriver arrangøren i en pressemelding, og opplyser at artistbudsjettet er doblet fra i fjor.

Mer fra Dagsavisen