Nyheter

Fredrikstad-gründeren stenger kontorene

Fra i dag av skal alle Unacast-ansatte jobbe hjemmefra som et preventivt «korona-tiltak».

Det skriver Shifter i et intervju med Kjartan Slette. I intervjuet sier Slette:

– Vi forventer faktisk litt økt produktivitet på enkelte fokus-oppgaver, men vi forventer samtidig å måtte legge inn noen ekstra anstrengelser på det sosiale.

Det er først og fremst samfunnsansvaret som ligger til grunn for at Slette og resten av ledelsen i Unacast har bestemt seg for å ta det drastiske grepet med å stenge kontorene både i Oslo og i New York. Unacast har til sammen 50 ansatte fordelt på de to kontorene. Nå ønsker selskapet å bidra til at viruset holdes under kontroll og at belastningen på sykehusene ikke blir mer krevende enn nødvendig.

– Vi har allerede videomøter, og vi dokumenterer alt. Men nå går teamene gjennom sine rutiner og innfører litt mer aggressive daglige standup-møter, slik at alle får en rytme på det. Vi kjører fellesmøter på video og innfører en del nye sosiale digitale tiltak, sier Slette til Shifter.

På spørsmål om Unacast selv rammes av viruset, svarer Slette:

– Det vet vi ikke ennå. På kort sikt, nei. På lang sikt er det fortsatt ukjent. Vi er jo ikke en hardware-bedrift som er avhengig av forsyninger, men det som kan påvirke oss, er hvis det skulle bli en generell nedkjøling i økonomien, sier han.

Mer fra Dagsavisen