Nyheter

Kjartan Lauritzen til skutefesten

Balestrand-rapperen Kjartan Lauritzen lover et kjempeshow på Isegran når han kommer til The Tall Ships Races Fredrikstad.

Kulturetaten i Fredrikstad kommune har booket Kjartan til en egen gratiskonsert for ungdom, skriver kommunen i en pressemelding.

– Vi får 2500 ungdom til byen som seiler med skutene. Vi vil gi dem og byens ungdom en egen konsert på Isegran under skutefesten, forteller kulturutvikler i Fredrikstad kommune Åshild van Nuys.

– The Tall Ships Races er egentlig en ungdomsregatta. Alle skutene som er med må ha ungdom om bord. Da vil vi også ha konserter og aktiviteter for denne aldersgruppen, sier prosjektleder for The Tall Ships Races Fredrikstad, Ingar Guttormsen. De forteller at konserten på Isegran vil være et sted ungdom kan nyte musikken, sommerkvelden og treffe andre unge fra hele verden.

Kjartan Lauritzen har vært nominert til både P3 Gull og Spellemannsprisen 2017. I fjor sto han på Kongescenen under Slottsfjell og slippkonserten på Rockefeller i høst var utsolgt flere uker i forkant.

Noen av hans mest kjente låter er: Havanna, Fredag, i vinter ga han ut den singelen La meg være i fred og 5. april slipper han en ny singel featuring Store P.

Kjartan Lauritzen skal spille på Isegran i amfiet torsdag 11. juli.