Nyheter

Helsehuset fylles opp

Mandag 17. februar flyttet Fredrikstad kommunes rehabiliteringsavdeling inn i Helsehuset.

Avdelingen tilbyr tverrfaglig bistand økt mestring og rehabilitering. Bruker vil i samhandling med tverrfaglig team bestående av sykepleier, helsefagarbeider, fysioterapeuter, ergoterapeuter, logoped og lege bidra til økt aktivitet og utførelse av dagliglivets gjøremål. Målet er økt mestring og at bruker kan gjenoppta en mest mulig selvstendig livsstil.

I Rehabiliteringsavdelingen i Helsehuset tilbys 12 døgnplasser og 3 dagplasser. Tilbudet gis til personer som er motiverte og har et potensiale til å øke funksjon, aktivitet og deltagelsesnivå.

Akuttavdeling

Mandag 3. mars åpner Fredrikstad kommunes akuttavdeling i Helsehuset. Da vil kommunen ha flyttet alle sine tjenester som skal inn i Helsehuset. I akuttavdelingen skal kommunen tilby gode alternativ til sykehusinnleggelser for pasienter som har behov for døgnopphold for observasjon, undersøkelse eller behandling. Her skal pasienter som er for friske for sykehus og for syke for å være hjemme være. Akuttavdelingen vil ha 20 sengeplasser, hvorav 11 plasser er øyeblikkelig hjelp.

Mer fra Dagsavisen