Nyheter

Sommeren er herlig i Fredrikstad ....!

Skyfri himmel og stekende sol lokker mange til Kongsten. Etter uker med regn og blåst var det befriende endelig å måtte kjøle seg ned med et bad.

Julimåned har stort sett bydd på regn, regn og atter regn, mye vind, og en liten storm attåt. Mot slutten av denne uka tittet imidlertid endelig solen fram, og med skyfri himmel, stekende sol og temperaturer på godt over tjuetallet, strømmet store som små ut til byens badeplasser.

Godværet lokket mange soltørste voksne, og enda mer badeglade barn ut til Kongstenhallen torsdag formiddag, og både hoppetårn, sklier og badebasseng var i flittig bruk, etter en nokså dårlig sesong ellers.

Mer sol

Markus Fredrik Johansen var blant tøffingene som kastet seg ut fra hoppetårnet, og han kunne konstatere at Kongsten er det beste stedet å bade om sommeren.

– Jeg har vært her tre dager på rad. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hvordan vær det er. Jeg bader uansett jeg, fortalte han til Demokraten.

Skal vi tro meteorologene kan vi nyte det herlige sommerværet i hvert fall en uke til. I følge langtidsvarslet til yr.no vil vi få mye sol, og temperaturer på rundt 20 grader de neste dagene.

Så da er det om å gjøre å slikke til seg all solen man kan, og nyte sommeren så lenge den varer i denne omgang.

Mer fra Dagsavisen