Nyheter

Gøy i tre timer for 150 kroner

Scandinavian Tivolipark går nye veier for å trekke publikum til sine attraksjoner i sommer. For 150 kroner kan man ha det kjempegøy med tivoliets attraksjoner i tre timer.

- I stedet for å betale engangsbillett hver gang men benytter en av våre mange attraksjoner. Gir vi alle våre besøkende et tilbud om å betale en fast pris for fri adgang til alle lekeapparater og karuseller.

- Det er en nyhet vi håper og tror vil bli godt mottatt når vi inviterer til påskeåpent tivoli på Greåker, forteller daglig leder Roy Andersen.

Tivolibransjen

- Et slik tilbud er kanskje ikke så populært blant våre konkurrenter i tivolibransjen. Men det for så være, sier han.

Scandinavian Tivolipark har to avdelinger som skal besøke store deler av Norge i løpet av sommeren. I hele påsken fra 3.-8. april blir det fullt trøkk på Greåker ved tidligere 109-senteret.

I Tivoliparken er over 20 personer engasjert daglig, og har egen mekaniker og elektriker i staben. Det for at alt skal være i orden til enhver tid.

- Vi kommer til å være tilstede på flere store messer og i byer hvor det er større arrangementer i løpet av sommeren, opplyser Roy Andersen, som har en rutinert stab som skal drifte tivoliet.

Rutine

Kenth Årban har jobben med tivoli i 45 år, og kan den meste om hvordan det skal drives.

- Jeg har reist hele Europa rundt med tivoli, og har blant annet drevet motortivoli med motorsykler, forteller Kenth til Demokraten.

- Selv om jeg har vært med en del år, gleder jeg meg til å starte opp sesongen. Vi har flere attraksjoner som vil være artige for publikum, forteller Årban, som er i full gang med å gjøre alt klart til å ta i mot publikum på Greåker i påsken.

Mer fra Dagsavisen