Debatt

Jordfordeling i Colombia

Fredsprisen: Overbygning eller basis

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.
Fredsprisen 2016: OVERBYGNING OG BASIS. OG JORDFORDELING
Så lenge den grunnleggende motsigelsen i basis ikke er løst - så lenge konflikten mellom arbeid og kapital fortsatt fins; i Colombia så òg på Jorden .. Santos kan tale svada så lenge han måtte lyste. Det eneste vi vil gi ham rett i etter å ha bivåna dagens seanse i Oslo rådhus er Dylan-sitatet han kom trekkende med: "The answer is blowing in the wind .."
Jaggu satt ikke han Henry Kissinger i storstua også forresten. Du verden.
«Det volder litt rabalder/dog fred er ei det beste/men at man noget vil!» mente Bjørnstjerne Martinius Bjørnson. Og det fins altså folk som vil både det ene og det andre. Sånn er det bare. I virkeligheten. Og mat skarem ha.Vis flere reaksjoner
.