Sport

Her er ukens tippetips fra RA-sporten

Tippetips: Hver uke gir Espen Astor Iversen og Kristoffer Knutsen deg sine tips til oddsspill og tippekupongene.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hundrelappen

Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund jakter medaljekamp. Neste hinder er Augsburg. Om det blir seier med mer enn ett mål tar vi ikke stilling til, men Bryne-gutten får nok juble. I League Two møtes Port Vale og Southend United, der tror vi på en sikker hjemmeseier.

57. Borussia Dortmund - Augsburg H 1,20
100. Port Vale - Southend United H 1,70
Total odds: 2,04

LES OGSÅ: Endelig er Furdal tilbake på trening

Lørdagskupongen

###

Etter det ydmykende tapet mot bunnlaget Sheffield United har Ole Gunnar Solskjærs Manchester United muligheten å revansjere seg mot Arsenal. Det tror vi de gjør. Southampton tar imot tabellnabo Aston Villa, der kan vi ikke annet enn å helgardere. I Championship drar Preston til Sheffield, for å møte Sheffield Wednesday. Det blir borteseier, og null poeng til bunnlaget.

LES OGSÅ: Denne formasjonen har Viking valgt i år

Søndagskupongen

###

Vi kan ikke tippe på seier til Liverpool, selv om mye tilsier at de kommer til å vinne. Det vi kan slå fast er at Napoli slår Parma, og Tottenham får nok få problemer med å ta med seg tre poeng til London etter bortekampen mot Brighton. Barcelona tar nok poeng mot Athletic Bilbao, men om de klarer å ta med seg ett eller tre slipper vi unna med en halvgardering.

LES OGSÅ: Derfor valgte Bringaker å gå til Sandnes Ulf

Midtukekupongen

###

LES OGSÅ: Så mye har Viking solgt for nå

Mer fra Dagsavisen