West Ham to poeng fra topp fire etter ny seier

Michail Antonio ble matchvinner med en akrobatisk volleyavslutning i duell med tre motspillere da West Ham slo West Bromwich 2-1 i Premier League tirsdag.

Seieren løftet laget til 7.-plass på tabellen, og det er nå bare to poeng opp til topp fire-plassering.

– Vi har 32 poeng allerede, og forrige sesong stoppet vi på 39. Det er utrolig å være del av denne klubben nå. Kjemien er fantastisk, og ennå har vi ikke nådd vårt toppnivå, sa matchvinneren til BT Sport.

– Tidligere ville vi tapt denne typen kamp, men denne sesongen fortsetter vi å score og vinne.

West Ham er nå ubeseiret i seks kamper.

Godt forsøk

Sam Allardyce tok med seg sitt WBA-lag til en av sine mange tidligere klubber og så spillerne overprestere defensivt i det meste av første omgang. På overtid i omgangen sprakk nullen. Said Benrahmas crossball fant Vladimír Coufal på høyresiden, og hans innlegg ble brystet i mål av Jarrod Bowen.

West Bromwich kjemper hardt for å overleve i Premier League og øynet poeng da lagets målfarligste spiller Matheus Pereira utlignet tidlig i den andre omgangen. West Ham-forsvaret rygget da han førte ballen i høyt tempo, og hans skudd fra 16-meterstreken gikk inn ved lengste stolpe.

Conor Gallagher var i offsideposisjon, men etter en VAR-sjekk kom man til at han ikke ødela keepers sikt. Pereira har dermed scoret i tre kamper på rad.

Avgjort

West Ham presset på og kom til store sjanser. Dara O'Shea reddet en avslutning fra Manuel Lanzini på streken, men i det 66. minutt greide ingen å berge WBA.

Andrej Jarmolenko vant i lufta ved lengste stolpe på innlegget fra Aaron Cresswell, og inne foran mål reagerte Michail Antonio lynraskt. Han kastet seg, fikk foten på ballen i duell med tre forsvarsspillere og scoret på volley fra 5-meterstreken.

Det var WBAs 43. baklengsmål i Premier League denne sesongen, ni flere enn noe annet lag.

West Bromwich er fortsatt nest sist på tabellen og har fem poeng opp til trygg grunn.