Ishockey

Myrvold fra styrerommet til ny sportssjef i VIF hockey

Anders Myrvold (47) slutter som styremedlem i Vålerenga Ishockey for å bli sportssjef i klubben. Rollen har stått ubemannet siden våren 2022.

Ansettelsen ble kjent torsdag. Vålerenga valgte i fjor å ikke hente en erstatter da Frikk Juell ga seg som sportssjef, men det blir det nå en forandring på.

Myrvold har vært styremedlem og sittet i klubbens sportslige utvalg. I praksis har han denne sesongen fungert som en sportssjef, mener styreleder Øivind Wikstøl i Vålerenga Ishockey.

– Hans samarbeid med hovedtrener Fredrik Andersson og resten av trenerteamet har fungert svært godt. Anders har lagt ned langt flere timer enn noen kan forvente av et frivillig verv som det er å være styremedlem. Prosessmessig er det også riktigere at den jobben Anders har gjort, utøves gjennom en stilling som ansatt sportssjef, sier han.

Myrvold hadde flere perioder i VIF som spiller. Han la opp i 2011, men den tidligere NHL-backen prøvde seg på et kortvarig comeback seks år senere. Det ble bare med én kamp for Vålerenga før det igjen var slutt.

Mer fra Dagsavisen