Overtidsdrama da RBK slo LSK i toppkamp

(Rosenborg - LSK Kvinner 3-2). Emilie Woldvik så ut til å ha reddet 2-2 for LSK i toppseriemøtet med RBK mandag, men to minutter på overtid dukket innbytter Rebecka Holum opp og sikret 3-2 for trønderne.

Seieren betyr at Rosenborg-kvinnene holder følge med Vålerenga på tabelltoppen. Lagene står begge med 24 poeng etter åtte seirer og én uavgjort etter de ni første kampene.

Frøya Dorsin så lenge ut til å spille hovedrollen i mandagens oppgjør i Trondheim. Hun sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse og slo så den målgivende pasningen da Camilla Linberg satte inn 2-0 rett før pause.

Midt i annen omgang reduserte Thea Kyvåg for LSK, før Emilie Woldvik utlignet til 2-2 med to minutter igjen å spille av ordinær tid.

Så kom scoringen fra innbytter Holum som til slutt skilte lagene. LSK klarte ikke komme tilbake etter den nesestyveren.

Mens Rosenborg er bak Vålerenga på målforskjell i toppen av tabellen, ligger økonomisk kriserammede LSK på femteplass.