Gallagher-dobbel sikret Chelsea-seier i snuoperasjon borte mot Palace

Chelsea hadde ballen klart mest i mandagens oppgjør, men slet med å komme til sjanser. Conor Gallagher ble forskjellen da Crystal Palace tapte 1-3.

Etter halvtimen spilt fikk colombianske Jefferson Lerma drømmetreff for vertene og banket ballen i lengste kryss.

Chelsea dominerte ballinnehavet i første omgang, men klarte ikke å skape særlig med målsjanser.

Chelsea-spillerne kom ut tidlig til andre omgang, men måtte vente lenge med å komme i gang etter at kampleder Michael Oliver hadde problemer med radiomottakeren sin.

Andre omgang ble utsatt i flere minutter, mens dommerne forsøkte å fikse problemet.

Utsettelsen påvirket ikke Chelsea-spillerne i stor grad, som utlignet like etter pause med en kontant avslutning av Conor Gallagher, etter et godt innlegg av Malo Gusto.

Gjestene fortsatte trykket etter utligningen, men fikk ikke uttelling før på overtid der Conor Gallagher scoret sitt andre mål for kvelden.

På overtid la Enzo Fernández på til 3–1 til gjestene.