Fotball

McTominay-dobbel da Manchester United slo Chelsea

Scott McTominay fortsetter å være viktig for Manchester United. Onsdag scoret han to ganger i 2-1-seieren over Chelsea i Premier League.

Skotten er oppe i seks mål for de rødkledde denne sesongen, og flere av dem har vært avgjørende. Han sendte hjemmelaget i ledelsen i 1. omgang før Cole Palmer utlignet for Chelsea.

United presset på for vinnermålet, og 20 minutter før slutt løsnet det. McTominay raget høyest på innlegget fra Alejandro Garnacho og sikret seieren.

Dermed slapp Erik ten Hags mannskap unna sitt første uavgjortresultat i ligaen denne sesongen. United har ni poeng opp til serieleder Arsenal.

Chelsea har levert en noe svak innledning på sesongen der de ligger midt på tabellen etter 15 kamper.

Hjemmelaget fikk straffe etter bare sju minutter, men Bruno Fernandes sviktet. Chelsea-keeper Robert Sánchez gikk rett vei og slo unna det svake forsøket. Straffen kom etter at Antony ble stemplet av Enzo Fernández.

I etterkant kom begge lag til store sjanser, men verken Mykhailo Mudryk eller Garnacho fikk ballen i nettet.

Etter 19 minutter fikk vertene hull på byllen. Spillerne sto i kø inne i feltet, og til slutt var det McTominay som fikk hamret ballen i nettet.

Begge lag fortsatte å skape store sjanser, men det var Chelsea som skulle få neste ball nettet. Palmer dro med seg ballen inn i banen og satte den i motsatt hjørne.

Deretter ble McTominay matchvinner for de rødkledde.

Mer fra Dagsavisen