Sterling åpnet målkontoen i Chelsea-seier

Raheem Sterling noterte sin første scoring etter overgangen til Chelsea i 3-1-kampen mot Udinese i Italia fredag.

Målet på tampen av første omgang gjorde Sterling til matchvinner. Han doblet Chelsea-ledelsen på en returball.

Den engelske landslagsstjernen ble tidligere i måneden hentet fra Manchester City. Ifølge britiske medier var overgangssummen på rundt 570 millioner kroner.

I fredagens kamp gjorde N'Golo Kanté 1-0 via stolpen. Den tidligere Premier League-profilen Gerard Deulofeu reduserte for Udinese kort tid før pause, men i sluttminuttene la Mason Mount på til 3-1 og trygget engelsk seier.

Det var London-lagets siste test før neste ukes Premier Leauge-åpning borte mot Everton. Chelsea vant to av fire kamper i oppkjøringen, og mest oppmerksomhet fikk 0-4-tapet for byrival Arsenal.