Fotball

Salah om Liverpool-framtiden: – Ville elsket å bli værende resten av karrieren

Mohamed Salah glitrer for Liverpool, men en kontraktsforlengelse lar vente på seg. Hans siste uttalelser vil derimot glede fansen.

Egypteren har i høst knallet til med tolv mål på elleve klubbkamper. Flere av scoringene har vært av det utsøkte slaget. Salah er høyt verdt satt på Anfield, men spekulasjoner om framtiden er ikke til å unngå når han har under to år igjen av avtalen med Liverpool.

Selv tar han situasjonen med ro. 29-åringen gir fansen betryggende kommentarer før søndagens storoppgjør mot Manchester United.

– Hvis du spør meg, ville jeg elsket å bli værende her til min siste dag av karrieren. Det er ikke så mye mer å si enn det, for det er ikke i mine hender. Alt avhenger av hva klubben vil, sier Salah til Sky Sports.

Han er tidligere blitt koblet til Real Madrid, men Salah sliter med tanken om å måtte spille mot Liverpool.

– Det ville gjort meg trist. Jeg ønsker ikke å snakke om det engang,

Salah har vært i Liverpool siden 2017. Han står med 137 mål på 214 kamper.

Mer fra Dagsavisen