Chelsea til semifinale etter Sheffield Uniteds selvmål og sjansesløseri i London

Sheffield United var det ledende laget mot Chelsea og hadde en rekke store muligheter, men det var London-laget som tok seg til FA-cupsemifinale etter 2-0.

Seieren var trener Thomas Tuchels 14. kamp på rad uten tap. Siden han tok over 26. januar har Chelsea vunnet ti og spilt fire uavgjortkamper.

På de 14 kampene har Chelsea bare sluppet inn to mål, der ett av målene kom mot nettopp Sheffield United i Premier League 7. februar.

2-0-seieren gjør at Chelsea skal spille semifinale i FA-cupen. I tillegg er de klare for kvartfinale mot Porto i mesterligaen.

Søndag var Oliver Norwood uheldig da han satte ballen i eget nett etter 24 minutter. Etter en Chelsea-corner fikk Sheffield United-spissen en tå på ballen før den gikk i eget mål.

Gjestene fra Sheffield skapte de største farlighetene utover i oppgjøret og hadde en rekke muligheter til å utligne, men reservekeeper Kepa Arrizabalaga vartet opp med flere sterke redninger.

Det var til slutt smått utrolig at ikke gjestene gjorde mål i den andre omgangen, etter et par gigantiske muligheter.

Da skjedde det som «måtte skje» for Sheffield - på overtid satte Hakim Ziyech inn 2-0 til hjemmelaget fra kloss hold etter pasning fra Mason Mount.

Dermed vant Chelsea – igjen, og holdt nullen – igjen.