Sport

Warholm åpner utendørssesongen på Bislett

Hekkeløper Karsten Warholm innleder etter planen utendørssesongen på hjemmebane i Oslo 30. mai, opplyser mor og manager Kristine Haddal til NTB.

Friidrettsstjernen fra Ulsteinvik tok sølv på 400 meter flatt i innendørs-VM i starten av mars. Det var første gang nordmannen deltok i VM på vinterstid.

I en melding til NTB skriver Haddal at Warholm står fast ved planen om å starte utendørssesongen under Bislett Games 30. mai. 400 meter hekk står likevel på programmet både i Doha (10. mai) og Eugene (25. mai) før stevnet i Oslo.

I tillegg til Bislett Games er EM i juni og OL i august de store høydepunktene for det norske hekkefenomenet denne sesongen. Produsenten av friidrettsdekket i Paris har lovet at underlaget blir enda raskere enn det var i Tokyo-OL i 2021, da det ble satt hele tre verdensrekorder.

– Jeg likte dekket i Tokyo veldig godt, så om det blir ytterligere forbedringer på dekket til OL i Paris, så synes jeg det høres spennende ut og noe jeg gleder meg til å få testet, sa Warholm til NTB i mars.


Mer fra Dagsavisen