Ny skuffelse for Liverpool – tapte mot Wolverhampton

Liverpool har slitt enormt i Premier League denne sesongen. Lørdag gikk de på nok et poengtap da Wolverhampton vant 3-0.

Et selvmål av Joël Matip og ett mål hver fra Craig Dawson og Ruben Neves ble utslagsgivende.

Dermed er Wolverhampton tilbake på seierssporet og klatrer ytterligere på tabellen etter en svak start på sesongen.

Liverpool på sin side gikk på sitt fjerde strake poengtap, hvorav tre av kampene har endt med tap.

Allerede etter fem minutter slapp Liverpool inn mål. Hee-chan Hwang slo inn foran mål og via Matip gikk ballen i stolpen og videre inn i mål.

Få minutter etterpå fikk Dawson tak på ballen inn i 16-meteren og banket inn mål i Wolves-debuten.

I andre omgang økte Wolverhampton ledelsen. Adama Traoré ble spilt igjennom på en kontring og trillet ballen inn i 16-meteren. Der fikk Neves tak på den og prikket inn 3-0.

Liverpool møter byrival Everton i neste runde, mens Wolves gjester Southampton.