Sport

Mol og Sørum til finale i Paris – sendte stikk til Casper Ruud

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum er klar for finale i verdenstourturneringen i Paris etter seier i strake sett over Marco og Esteban Grimalt.

Nordmennene slo de chilenske brødrene også i de innledende rundene og fortsatte storspillet i kvartfinalen. De vant det første settet med 21-15, før annet sett gikk i norsk favør med 21-11.

Grimalt-brødrene vant en turnering i Gstaad i juli. Etter kampen sendte Sørum et vennlig stikk til Norges tennisstjerne Casper Ruud.

– Det er fantastisk. Casper Ruud spilte finale her tidligere i år og vi skal slå ham ved å vinne finalen, sa Sørum med et smil til arrangøren.

Ruud tapte finalen av Grand Slam-turneringen Roland-Garros i samme arena.

Den andre semifinalen spilles senere lørdag. Der møter det italienske paret Paolo Nicolai og Samuele Cottafava nederlenderne Alexander Brouwer og Robert Meeuwsen.

Den norske duoen tok seg videre til cupspillet etter å ha vunnet alle sine innledende kamper i verdenstourturneringen i Paris.

Anders Mol og Christian Sørum ble nylig kåret til årets lag i Det europeiske volleyballforbundet (CEV) for tredje gang på rad.

Mer fra Dagsavisen