Berge med assist da Sheffield United inntok tabelltoppen

Sander Berge sto bak en målgivende pasning da Sheffield United slo Blackburn 3-0 og tok over som serieleder i den engelske mesterskapsserien i fotball lørdag.

Trepoengeren var Sheffield Uniteds tredje på fem kamper denne sesongen. Så langt har det kun blitt ett tap. Det gir ti poeng og tabelltopp, poenget foran Watford, Reading og lørdagens motstander Blackburn.

Berge har vært meget god for Sheffield United de siste ukene, men lørdag var det lagkamerat Iliman Ndiaye som stjal de største overskriftene. Etter at Oliver Norwood hadde gitt hjemmelaget en tidlig ledelse, overtok senegaleseren scenen.

Ndiaye ga Sheffield United 2–0 etter 73 minutter, da Berge klinte til mot mål og ballen gikk via hans senegalesiske lagkamerat og i nettet. Seks minutter deretter punkterte Ndiaye kampen med en flott avslutning og sitt andre mål for dagen.

Berge ble byttet ut med seks minutter igjen å spille.

Den norske midtbaneprofilen har de siste dagene blitt satt i forbindelse med en mulig overgang til Liverpool. Sky Sports er blant mediene som har meldt at Jürgen Klopp skal ha Berge på sin liste over aktuelle forsterkninger.