Sørloth-mål da Real Sociedad sikret europacupplass

Alexander Sørloth scoret det første målet da Real Sociedad slo Cádiz 3-0 og sikret seg europacupspill neste sesong.

Nordmannen var dødelig effektiv da han i det 19. minutt ble spilt fram av David Silva på venstresiden. Fra hjørnet av femmeteren sendte han ballen mellom beina på keeper og i nettet.

Sørloth har funnet tonen med Silva og de to var involvert også da kampen ble punktert med et straffespark tidlig i den andre omgangen. Sørloth trillet ballen ut til Silva, som satte fart og ble felt på kanten av 16-meteren. Adnan Januzaj ventet ut keeper og satte straffen i mål.

I siste ordinære minutt var Sørloth veldig nær å bli tomålsscorer. Innbytter Cristian Portu spilte ham alene med keeper. Avslutningen var god, men keeper slengte ut beinet og fikk foten på ballen.

Seks minutter på overtid ble Portu felt, og han satte selv inn straffesparket.