trikkeligaen

Lyn og VIF-talentet Oscar Bobb så Manchester City cruise videre i cupen

Manchester City vant greit 4-1 over Swindon fra League Two i FA-cupens tredje runde. Det norske stortalentet Oscar Bobb så det hele fra benken.

18 år gamle Bobb var hentet inn på grunn av de mange koronasmittede spillerne i Manchester City.

James McAtee (19), Roméo Lavia (18), Cole Palmer (19), Kayky (18) og Luke Mbete-Tabu (18) var blant de som fikk spille for de lyseblå.

Sju førstelagsspillere og 14 andre med tilknytning til førstelaget var utilgjengelige. Manager Pep Guardiola var heller ikke til stede etter sin positive koronaprøve.

Likevel klarte City å mønstre et slagkraftig lag og startet med blant andre Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, Gabriel Jesus og Joao Cancelo. Silva fikset 1-0 etter et snaut kvarter før Jesus la på til 2-0 14 minutter senere.

Illkay Gündogan la på til 3-0 med et presist frispark etter 58 minutter. Jesus bommet på straffespark like etter.

På tampen fikk Swindon, som til daglig spiller på nivå fire, sitt trøstemål ved Harry McKirdy. Han løp mot cornerflagget og feiret reduseringen på knærne som om han ble matchvinner.

19-åringen Palmer hamret ballen i krysset like etter før mange av City-juniorene fikk prøve seg de siste minuttene. Bobb må vente på sine første minutter.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!